adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató

Marosiné Löffler Tünde EV és Marosi Márk (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével és hírlevél kiküldésével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a panzióban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő adatai:

Marosiné Löffler Tünde EV
Az adatkezelő címe: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 39.
Adószáma: 75674434-2-30
Az adatkezelő elérhetősége: +36 20 281 3494 vagy +36 20 568 5917, darazshegyi@darazshegyi.hu

Adatfeldolgozók

Számlavezető bank
Erste Bank

Tárhelyszolgáltató
Tárhely.eu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.

Automata számlázás
KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (szamlazz.hu)

Az adatkezelés jogalapja

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál, érdeklődő vagy foglalási szándékkal írt üzenetével kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: az oldal látogatói, érdeklődő és foglalást indító üzenetek- és regisztrált felhasználói

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott az érdeklődés, foglaláshoz szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a látogatók minél hatékonyabb tájékoztatása, a vendégkör minél célzottabb kiszolgálása a kényelmük érdekében

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok kérésre törlésre kerülnek.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a panzió oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban érdeklődést vagy foglalást küldött el, akkor ahhoz az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

3235 Mátraszentimre, Rákóczi Ferenc u. 39.
Mobil: +36 20 281 3494 vagy +36 20 568 5917
E-mail: Ide kattintva írhatsz is!
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya, Szép Kártya, Barion