ételek, italok

Étkezés

Panziónkban a reggelit a szállásár tartalmazza, így az kötelező.

Reggeli

TükörtojásDebreceni

Kellemes ébredést követően panziónk étkezőjében kényelmesen elfogyaszthatod az étlapról kiválasztható villás reggelit, amit frissen készítünk el. Kínálatunkban szerepel többek között hidegtál, Ham&eggs, tojásrántották különféle hozzávalókkal, tükörtojás, debreceni, virsli.
A választott reggelihez tálalunk még vajat, dzsemet, forró ízesített teát.
A reggeli alapanyagokat 100 %-ban gluténmentes termékekből állítjuk össze. Gluténmentes pékárut minden gluténra érzékeny vendégünknek tudjuk biztosítani (online foglalásnál személyenként bejelölhető), a hagyományos pékárut nem a konyhában tároljuk és készítjük elő. A gluténmentes diétát nem szükségességből tartó vendégeinknek a gluténentes pékárut felárral tudjuk biztosítani. A reggeli árát a feltüntetett szoba- és faház árak már tartalmazzák.
A reggelit 08.00 és 09.45 között szolgáljuk fel.

Vacsora

A vacsora minden esetben 100% gluténmentes alapanyagokból és konyhában készül. Nagyrészt tejmentesen, de 100 % laktózmentesen. A vacsora nyári időszámítás szerint 19.00 órakor, téli időszámításkor 18.00 órakor kerül felszolgálásra. A vacsorát csak és kizárólag a megadott időpontban van módunk felszolgálni, ezért kérjük az időpont pontos betartását. A vacsora minden esetben leves és főétel.

Italok

Reggel, illetve egész nap friss kávé, cappucino, melange, latte machiatto és egyéb kávékülönlegességek kérhetők. Gyermekeknek esetleg forró kakaóval vagy forró csokoládéval tudunk szolgálni. A kávé, kakaó és forrócsoki árakat a reggeli árak nem tartalmazzák.
Borkínálatunkat a gyöngyösi Ákos Pince biztosítja.

Fontos információk

Gluténmentes ételeinket főleg a Mester család által gyártott alapanyagokból készítjük, kitűnő gluténmentes süteményeinket Emese süteménylisztből állítjuk elő.
A lehetőségekhez képest minden esetben igyekszünk magyar és minőségi termékeket használni az ételek elkészítéséhez.
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy panziónk társalgójában, étkezőjében árusított termékek miatt az otthonról hozott italok nem fogyaszthatók, azok kizárólag a szobákban fogyaszthatók el. Köszönjük megértésüket.

Darázshegyi Panzió étel-ital kínálata ízelítőül

reggeli hidegtál Ham&eggs sütikínálatunk is mindegyike gluténmentes és a legtöbbje tejmentes is sütikínálatunk is mindegyike gluténmentes és a legtöbbje tejmentes is koktélkínálatunkból forró csokoládé klasszikus és fehér Sün szőlőből és körtéből - Darázshegyi Panzió gyümölcstál Reggeli hidegtál a Darázshegyi Panzióban

Latte macchiato készítése